top of page

Yksityisyydensuoja

GDPR

Studio SävelPaja tietosuojaseloste.
Turvaamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti. Päivitämme tätä selostetta tarvittaessa.

1. REKISTERIN PITÄJÄ 


Studio SävelPaja on Kodinsoitin, pianonvirittäjä Pauli Huttunen toiminimen aputoiminimi.

 

Osoite: Lahnatie 7, 71800 Siilinjärvi

Y-tunnus: 1188123-7

Puhelinnumero: 0500678047

Tietosuojasta vastaa: Pauli Huttunen

Kyselyt tietosuojasta osoitteeseen: savelpaja@gmail.com

2. REKISTERIN TARKOITUS 

Kutsumme rekisteriä nimellä Studio SävelPajan asiakasrekisteri. Rekisterin henkilötietoihin on pääsy vain Pauli Huttunen. Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen Studio SävelPajan kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yhtiön oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoiminnan edellytyksenä. Rekisterissä oleva voi koska tahansa pyytää oikaisemaan, korjaamaan, poistamaan tai saada nähdä mitä tietoja hänestä on tallennettu. Rekisteröidyllä on käytössä kaikki tietoturva-asetuksen mukaiset oikeudet. Rekisterin tietoja käytetään seuraavasti:
 

  • Asiakassuhteiden ylläpitoon

  • Tilausten ja yhteydenottojen käsittelyyn

  • Laskutukseen

  • Asiakaspalveluun

  • Yhtiön omaan markkinointiin

  • Rekisterissä olevien oikeuksien toteuttamiseen

3. MITÄ REKISTERIIN KERÄTÄÄN JA MISTÄ TIEDOT SAADAAN? 

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutustiedot sekä tarvittaessa lupa / kielto käyttää tietoja Studio SävelPajan markkinointiin ja viestintään. Tiedot ovat peräisin yhteydenotoista Studio SävelPajan nettisivuilta, tarjouspyynnöistä, tilauksista, asiakastapaamisista ja sopimuksista. 

4. TIETOJEN LUOVUTTAMINEN 

Tietoja käsitellään vain Studio SävelPajan sisällä. Tietoja ei luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, EU:n ulkopuolelle eikä muutoinkaan ulkopuolisille. 

5. SUOJAUS 

Tietoja säilytetään huolellisesti tietokoneella salasanan ja käyttäjätunnusten takana. Ainoa kone, johon tietoja on fyysisesti ladattuna on Pauli Huttusella. Kone on suojattu salasanalla. Mikäli yritykseen tulee uusia työntekijöitä tai henkilöstövaihdoksia, myös salasanat uusitaan. 

6. SÄILYTYSAIKA

Tietoja säilytetään asiakkaan luvalla niin kauan kuin asiakassuhde katsotaan olevan aktiivinen. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoja säilytetään maksimissaan 36 kk oikeutettuun etuun perustuen. Kirjapitolakien edellytys on, että tietoja tulee säilyttää 5 vuotta vahvistetusta tilinpäätöksestä. Tässä mielessä osaa tiedoista säilytetään näiden lakien ja asetusten mukaisesti.

bottom of page